Окупанти привезли на Луганщину понад 750 тис. книг роспропаганди — ЦНС

Замість українських книг, які окупанти вивезли й спалили, у бібліотеки на окупованих територіях завозять пропагандистські книжки.

На тимчасово окуповані території Луганської області завезено понад 750 тисяч книг російської пропаганди. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: Російський пілот розповів подробиці “перегону” вертольота Мі-8 до України

«Макулатуру звозять у шкільні бібліотеки замість українських книг, які окупанти вивезли та спалили. Більшість примірників — це “історія РФ”. Акцент йде саме на цей предмет, адже він відіграє ключову роль у російській «системі освіти». В цій системі школи є по суті осередками пропагандами й головною їх функцією є промивка мізків українським дітям. Це лише частина цілеспрямованої політики ворога, спрямованої на знищення цілого покоління нашої нації», — йдеться в повідомленні.

Раніше Зеленський відвідав бойові бригади на Бахмутському напрямку. Президент побував у розташуванні 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”, 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу та 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.