+30 та дощі: синоптики розповіли про погоду в Україні на 2-3 вересня

В Україні на вихідні 2-3 вересня передбачаються короткочасні дощі та грози, проте температура повітря буде теплою.

В Україні 2 та 3 вересня передбачається тепла погода, у деяких місцях можливі дощі та грози. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Читайте також: Під час обстрілу Херсона загинув цивільний

Так, найближчої ночі у південно-східній частині, Харківській та Сумській областях, вдень у західних областях місцями короткочасний дощ, гроза, на решті території без опадів; температура вночі 9-14°, вдень 22-27°, на півдні та сході країни вночі 15-20°, вдень 25-30°.

У неділю 3 вересня в західних, вдень і у Вінницькій, Житомирській, місцями Київській областях, 4 вересня в більшості областей короткочасні дощі, грози; температура суттєво не зміниться.

Читайте також: Автомобілі у полум’ї та густий дим: у Донецьку повідомили про “приліт”

На Київщині погода 2 вересня буде мінливою, проте без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура по області вночі 9-14°, вдень 22-27°. У Києві вночі 12-14°, вдень близько 25°.

Нагадаємо, Анджей Дуда не приїхав на День Незалежності до Києва: в ОП розповіли про відносини з Польщею. В Офісі президента розповіли, що польська сторона президента Дуди пояснила його відсутність завантаженим графіком, через який він не зміг вчасно прибути до столиці України.