Резніков залишить пост міністра оборони найближчим часом, — нардеп

Нинішній міністр оборони України залишить пост й стане послом у Великій Британії. На його місце візьмуть Рустема Умєрова, нинішнього голову Фонду держмайна.

Міністр оборони України Олексій Резніков незабаром залишить свій пост й поїде послом у Великобританію. Замість Резнікова на посаду міністра піде нинішній голова Фонду державного майна Рустем Умєров. Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк у Telegram.  

Читайте також: Кандидат проти України. Хто такий Вівек Рамасвамі

“Як раз буквально нещодавно у нього рік на посаді був. І прошу відмітити, рік без жодного скандалу і з рекордним результатом ФДМУ”, — написав нардеп. 

Він додав, що наразі не вирішено, хто стане головою Фонду замість Умєрова.  

Железняк зазначив, що орієнтовно такі зміни відбудуться вже на наступному тижні, тобто у перший тиждень вересня. 

Читайте також: У 2023 році головний постачальник труб Укргазвидобування продовжує торгувати та платити податки в Росії, — ЗМІ

Для довідки. Рустем Умєров — український політичний діяч, підприємець, інвестор і меценат кримськотатарського походження. Народний депутат України IX скликання (2019—2022). З 2019 року — народний депутат України від партії “Голос”, а з 2022 року — голова Фонду державного майна України.

Нагадаємо, Великий скандал. Міноборони та закупівля курток. Журналісти знайшли на турецьких сайтах зимові куртки для військовослужбовців значно дешевші, ніж Міністерство оборони України придбало у 2022 році у турецької компанії Vector avia: від 39 до 68 доларів.