Все закінчиться швидко і в один момент: в ОП спрогнозували закінчення війни в Україні

В ОП зазначили, що не варто вважати, що українським силам доведеться відвойовувати у Росії кожен кілометр кров’ю, бо при певних умовах «події набуватимуть іншого вигляду».

Повертати назад тимчасово окуповані території України буде не легко, проте не варто вважати, що українським силам доведеться відвойовувати у Росії кожен кілометр кров’ю, бо при певних умовах «події набуватимуть іншого вигляду». Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в Twitter

Читайте також: Росія почала самостійно збирати “Шахеди” на своїй території, — ГУР

Подоляк зазначив, що вся внутрішня легітимність Путіна будується на переконанні російських еліт, що він “іще не програв війну”.

“У Кремлі розуміють невідворотне: що більше Росія втрачатиме окупованих територій, то швидше відбудеться падіння підтримки режиму”, — заявив Подоляк. 

Він зазначив, що вбивство Пригожина та підготовка нової мобілізації для насичення фронту в Росії — це виграш часу, проте “годинник уже веде зворотний відлік”. 

Читайте також: В РФ заявили про атаку на аеродром в Брянській області

“Легко не буде, але велика наївність вважати, що Україні доведеться повертати території, відвойовуючи кожен кілометр кров‘ю. У міру просування на Півдні та виходу українських сил до адмінкордону з Кримом події набуватимуть іншого вигляду. Зрештою все закінчиться швидко і в один момент — так само, як і почалося”, — написав Подоляк. 

Нагадаємо, у Криму повідомляють про роботу російського ППО та збиття дронів. В окупованому Криму повідомляють про збиття розвідувальних дронів та роботу російського ППО.