У Запорізькій області збільшилася кількість чеченців напередодні псевдовиборів

Російська окупаційна влада готується до псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. В одному із населених пунктів вони проведуть вибори у змішаній формі: показове голосування на дільницях та обхід квартир та будинків.

Про це повідомляють у Генеральному штабі Збройних Сил України.

Наступної середи, 30
серпня, окупаційна влада планує розпочати подомовий обхід для збору голосів.

Як раніше повідомляв
«Перший Запорізький», російські загарбники звозять на окуповані території росіян, які голосуватимуть на «виборах» та створюватимуть потрібну картинку для пропагандистів.
Їх поселили у квартирах людей, які виїхали з окупації.

Щоб змусити мешканців тимчасово окупованих територій отримати паспорт країни-агресора, ворог запровадив нове правило: без російського паспорта неможливо сплатити за комунальні послуги, інтернет та телефон. А за борги, як повідомлялося раніше, окупанти погрожують «націоналізувати» житло.

Щоб посилити тиск на місцеве населення, в даному регіоні збільшилася кількість чеченських військових, які поводяться агресивно та жорстко ставляться до порушення комендантської години місцевим населенням.

Нагадаємо, раніше окупанти у Запорізькій області планували створити групи агітаторів та інформаторів напередодні так званих виборів у єдиний день голосування в Росії – 10 вересня.

На Запоріжжі окупанти не змогли набрати студентів до своїх псевдоуніверситетів: дипломи не визнають навіть у РФ


Читайте також:

На захоплених заводах Запорізької області окупанти виробляють «зуби дракона»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!