Після смерті Пригожина ПВК «Вагнера» стане ще небезпечнішою, — прем’єр Польщі

Матеуш Моравецький прокоментував авіакатастрофу, в якій загинув Пригожин й зазначив, що після смерті Пригожина ПВК «Вагнера» стане більш небезпечною.

ПВК “Вагнер” після їхнього ватажка Євгена Пригожина може стати ще небезпечнішим, адже під наглядом президента Росії Володимира Путіна група буде ще більше використовуватися для провокацій, шантажу. Про це заявив прем’єр-міністр Матеуш Моравецький, повідомляє Onet.

Читайте також: Росія вдень вдарила по супермаркету на Донеччині: 4 поранених

“Думаю, поляки здатні відповісти на це самі. Кураторство над “Вагнерівською групою” здійснюється безпосередньо президентом Путіним. Нехай кожен тепер сам для себе відповість, чи є група Вагнера, яка дислокується в Білорусі, зараз більшою чи меншою загрозою”, — зазначив.

Матеуш Моравецький зазначив, що під наглядом президента Росії Володимира Путіна група “Вагнера” буде ще більше використовуватися для провокацій, шантажу, нападів і “всіляких ривків в рамках підриву політики безпеки”.

Читайте також: На шахті у Кривому Розі стався обвал: загинув чоловік

Нагадаємо, Володимир Зеленський прокоментував аварію з літаком Пригожина. Президент України відреагував на аварію з літаком Євгена Пригожина.