Окупанти планують завезти у Маріуполь 300 тисяч росіян — ЦНС

При цьому місцевих мешканців примусово депортують на територію РФ. Таким чином загарбники хочуть змінити національний склад.

Окупанти планують ввезти до Маріуполя 300 тисяч осіб з території РФ, і таким чином змінити національний склад населення. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: Екснардепу Киві повідомили про ще одну підозру

«Ворог розробив «план розвитку» тимчасово окупованого Маріуполя, який передбачає збільшення його населення приблизно на 300 тисяч за рахунок міграції з РФ. Про це Центру національного спротиву стало відомо від джерела в українському підпіллі, яке отримало доступ до відповідних документів окупаційної адміністрації», — йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Повідомляється, що демографічні зміни, що плануються, мають бути втілені до 2035 року. Для того, щоб їх стимулювати, Кремль розпочав реалізацію програми пільгових іпотек для громадян РФ. Крім того, окупанти завозять на тимчасово окуповані території працівників та держслужбовців із депресивних регіонів РФ.

Раніше Зеленський заявив, що в Україну заходить важка техніка. На нараді у президента заслухали інформацію про ситуацію на фронті, а також результати застосування дронів.