У Повітряних силах розповіли, чи готує РФ ракетну атаку на День Незалежності

У Повітряних силах розповіли, чи готує Росія ракетну атаку на День Незалежності 24 серпня.

Підготовка до повітряної атаки армії РФ відбувається досить швидко, тому від ворога можна чекати чого завгодно. Українські сили будуть контролювати обстановку більш посилено у День Незалежності. Про це повідомляє повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Читайте також: Українські війська знищили російський Ка-52 на Бахмутському напрямку

Речнику Повітряних сил поставили запитання щодо припущень того, чи готує Росія ракетну атаку на День Незалежності 24 серпня. Ігнат зазначив, що навіть зараз у повітряному просторі знаходиться 30 російських повітряних цілей, це безпілотники, літаки-розвідники та винищувачі. Дивлячись на це, від армії РФ можна очікувати чого завгодно та коли завгодно. 

“Засоби повітряного нападу — це питання швидке. Прийняли рішення — привели у бойову готовність — запустили. Зрозуміло, що ми будемо у ці дні більш посилено, більш виважено та більш впевнено контролювати обстановку, як це робимо і завжди. Тут в нас кожний день — це тривога й увага й потрібно про це пам’ятати”, — зазначив Ігнат.

Читайте також: Тарнавський розповів про успіхи на Півдні

Нагадаємо, росіяни вночі обстріляли Херсон, є поранені. Внаслідок ворожого удару по житлових кварталах обласного центру постраждали двоє чоловіків та жінка.