Росіяни 11 разів за добу обстріляли прикордоння — ОК Північ

Російська армія продовжує бити по прикордонних населених пунктах Сумщини та Чернігівщини.

Протягом доби війська РФ здійснили 11 обстрілів прикордонних територій Чернігівської та Сумської областей із різних видів озброєння. Про це повідомляє Оперативне командування Північ.

Читайте також: Зима буде складною: Шмигаль про підготовку до опалювального сезону

Повідомляється, що в Чернігівській області з міномету 120 мм ворог обстріляв Баранівку у Семенівській громаді, Хренівку у Сновській громаді, Сеньківку у Городнянській громаді. З міномета 82 мм росіяни вдарили по Городищу у Новгород-Сіверській громаді. Також окупанти обстріляли із ствольної артилерії Клюси у Сновській громаді та Грем’яч у Новгород-Сіверській громаді.

У свою чергу у Сумській області під вогонь із міномету 120 мм потрапило Бунякіне у Конотопському районі. Крім того, ворог бив із ствольної артилерії по Нововасилівці, Зноб-Новгородському, Середині-Буді, Кустиному у Шосткінському районі.

Раніше Зеленський зустрівся із кандидатом у президенти США. Президент наголосив, що вкрай важливим є подальше посилення допомоги з боку партнерів для надійного захисту від російського ракетного терору та успішного звільнення тимчасово окупованих територій України.