Фронт, “зерновий коридор” та плани РФ: Зеленський провів селектор

Президент України провів селекторну нараду й обговорив з присутніми ситуацію на фронті, “зерновий коридор” та плани Росії.

Сьогодні, 7 серпня президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду. На нараді обговорили питання щодо продовження “зернового коридору”, ситуацію на фронті та про боротьбу зі зрадниками в Україні. Про це Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

Читайте також: Наєв з польським колегою обговорили загрозу з боку Білорусі

На нараді присутні заслухали доповідь головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного про ситуацію на фронті, а саме про напружені оборонні та наступальні операції.

“Міноборони відзвітувало про надходження техніки та боєприпасів, а також про календар постачання на близьку й середню перспективу, Мінстратпром – про власне виробництво. Ліквідовуємо бюрократичні барʼєри”, — повідомив Зеленський. 

Також на нараді ГУР та СЗР розповіли про отримані дані й про найближчі плани Росії. Голова СБУ Василь Малюк відзвітував про боротьбу зі зрадниками в Україні.

Читайте також: Україна повернула з полону 22 військових

Володимир Зеленський провів селекторну нараду / t.me/V_Zelenskiy_official

Володимир Зеленський провів селекторну нараду / t.me/V_Zelenskiy_official

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба, розповіли про російські обстріли цивільних об’єктів і про наші дії з ліквідації наслідків та з допомоги людям.

“Також готуємо до виконання деякі рішення Ставки ВГК щодо продовження “зернового коридору””, — додав президент. 

Нагадаємо, війська РФ намагаються повернути втрачені позиції. Весь минулий тиждень східні напрямки фронту були епіцентром бойових дій. Ситуація там складна, але контрольована, запевнили в Міноборони.