Фронт та “зерновий коридор”: Зеленський провів Ставку

Президент України провів засідання Ставки. На засідання обговорили ситуацію на фронті, “зерновий коридор” та розвиток ВПК.

Сьогодні, 4 серпня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки. На засідання обговорили ситуацію на фронті, “зерновий коридор” та розвиток ВПК. Про це повідомив президент України у Telegram.

Читайте також: Частина Києва залишилася без світла: названо причину

Щодо ситуації на фронті, президент заслухав доповіді по всіх напрямках, зокрема від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського, командувача оперативно-стратегічним угрупованням військ “Таврія” Олександра Тарнавського. Було обговорено наступальні та оборонні операції, забезпечення, логістика.

“”Зерновий коридор”. Доповіді Віце-прем’єра Олександра Кубракова, міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, командувача ВМС Олексія Неїжпапи та наших розвідок. Розуміємо відповідальність перед світом. Залучаємо максимальну кількість країн регіону для забезпечення глобальної продовольчої стабільності”, — повідомив президент. 

Також на засіданні розглянули питання розвитку військово-промислового комплексу, під час якого присутні заслухали доповідь міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна.

Читайте також: “Ляпас” для путінського режиму: ГУР прокоментував атаку дронів на Новоросійськ

“Аналіз застосування високоточної зброї. Зараз не час для озвучування деталей. Але результатами задоволені”, — додав президент. 

Нагадаємо, у ГУР повідомили, що Росія восени спробує атакувати енергосистему України. Восени та взимку Росія спробує знову атакувати українську енергетичну інфраструктуру, проте Україна готується до цього.