Військкома з Одещини після скандалу у соцмережах відправили на фронт

Військкома з міста Южне Одеської області Єгора Смирнова відправили на фронт через скандал у соцмережах щодо незаконного збагачення.

Військкома Єгора Смирнова з міста Южного, що на Одещині відправили на передову після появи в соцмережах повідомлень про його збагачення . Про це повідомляє Одеський ТЦК та СП.

Читайте також: У британській розвідці назвали причину атак РФ по портах на Дунаї

“Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що “депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й “пригрів” у ТЦК двох своїх соратників””, — йдеться у повідомленні. 

В Одеському ТЦК та СП зазначили, що командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою. 

Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі.

Читайте також: Загроза ракетних атак: Росія вивела у Чорне море багато кораблів

У ТЦК додали, що стосовно оприлюдненої інформації у соцмережах було ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією, а Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження.

Нагадаємо, прийшов до військкомату та відмовився від мобілізації: у Кропивницькому засудили ухилянта. Чоловіка, який відмовився від мобілізації та проходження військової служби засудили на 3 роки.