Армія Росії на півдні України бореться з бойовою втомою і виснаженням — БР

58-а загальновійськова армія РФ бореться з бойовою втомою і виснаженням у передових полках, які перебувають в інтенсивних боях вже більше восьми тижнів в Україні.

На півдні України інтенсивні бойові дії тривають у двох секторах. На південь від Оріхова українські війська ведуть наступальні дії проти 58-ї загальновійськової армії Росії. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії. 

Читайте також: Наступні тижні будуть важкими: в Укренерго зробили важливу заяву

У розвідці повідомляють, що ця армія швидше за все, бореться з бойовою втомою і виснаженням у передових полках, які перебувають в інтенсивних боях вже більше восьми тижнів.

Далі на схід, на південь від Великої Новосілки, російські сили, що обороняються, сформовані зі Східного і Південного військових округів, що, ймовірно, створює проблеми з координацією дій.

За даними розвідки, підрозділи 5-ї загальновійськової армії, ймовірно, перебувають під особливим тиском і, ймовірно, також відчувають, що їм давно пора на ротацію з лінії фронту.

Читайте також: Безпілотник удруге атакував бізнес-центр “Москва-Сіті” у столиці Росії

“На півдні країни загальними проблемами російського командування, найімовірніше, є нестача артилерійських боєприпасів, брак резервів і проблеми із забезпеченням флангів підрозділів, що обороняються”, — повідомили у Міноборони Британії. 

Нагадаємо, наслідки обстрілів, фронт та ППО: Зеленський провів нараду з силовиками та військовими. Володимир Зеленський провів нараду та заслухав доповіді військових та силовиків щодо ситуації в країні.