На Київщині легковик зіткнувся з автобусом: 9 постраждалих

Водій автомобіля “Daewoo” не надав переваги в русі автобусу, внаслідок чого відбулося зіткнення та останній перевернувся. Внаслідок аварії постраждало 9 осіб.

У Бориспільському районі на Київщині відбулося ДТП з легковим автомобілем  “Daewoo” та автобусом. Внаслідок аварії постраждало 9 осіб, з яких 3 знаходяться в тяжкому стані. Про це повідомляють у поліції Київщини.

Читайте також: Путін пообіцяв Африці “Безкоштовне” зерно

Повідомляється, що водій автомобіля “Daewoo” не надав переваги в русі автобусу, внаслідок чого відбулося зіткнення та останній перевернувся.

“Постраждало 9 осіб, з яких 3 знаходяться в тяжкому стані. Одна жінка втратила кінцівку ноги, ще одна отримала травми хребта”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: ЗСУ рухаються вперед на Бахмутському напрямку — Міноборони

У поліції закликали всіх учасників дорожнього руху дотримуватися ПДР, адже  будь-яка незначна помилка на дорозі може вартувати життя.

Нагадаємо, у Міноборони повідомили, що ЗСУ рухаються вперед на Бахмутському напрямку. Українські військові рухаються вперед на півдні та на півночі від міста Бахмут. ЗСУ відбивають ворога. Бої тривають в районі Кліщіївки, Курдюмівки, Андріївки.