Фронт, ППО та перевірка ТЦК: Зеленський провів виїзну Ставку

Президент України провів виїзну ставку у Дніпрі. Учасники засідання заслухали про ситуацію на фронті, про перебіг наступальних та оборонних дій, роботу ППО та перевірку ТЦК.

Сьогодні, 27 липня президент України провів виїзне засідання Ставки у місті Дніпро. На засіданні обговорювалася ситуація на фронті, перебіг наступальних та оборонних дій, роботу ППО та перевірка ТЦК. Про це повідомив президент України у Telegram.

Читайте також: Нічна атака: Росія випустила по Україні 2 “Калібри” та 8 “Шахедів”

Ставка проходила в зоні відповідальності ОСУВ “Таврія”. Учасники засідання заслухали доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, командувачів Олександра Тарнавського та Олександра Сирського, а також керівника ГУР Міноборони Кирила Буданова.

На Ставці також обговорили забезпечення військ боєприпасами. Учасники заслухали доповіді заступника міністра оборони Ростислава Замлинського та командувача сил логістики Олега Гуляка.

На засіданні також було обговорено результативність використання наявних систем ППО та підсилення повітряного щита з урахуванням майбутніх надходжень. Щодо цієї ситуації доповів Командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Читайте також: ЗСУ ведуть наступальні дії північніше та південніше Бахмута

“Добігає кінця всеохопна перевірка ТЦК. Одинадцять областей – на особливому контролі”, — додав президент.

Нагадаємо, в Україні перевіряють ТЦК та СП: підозру отримала 21 особа. В Україні тривають перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки аби покращити їхню роботу та притягнути правопорушників до відповідальності.