Нардепа “Слуги народу” помітили на Мальдівах: у партії відреагували

Народного депутата “Слуги народу” можуть позбавити мандата через його поїздку на Мальдіви.

Заступника голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки нардепа від партії “Слуга Народу” Юрія Арістова можуть позбавити мандату через його поїздку на Мальдіви. Про це повідомив голова фракції “Слуга Народу” Давид Арахамія.

Читайте також: Зеленський змінив склад Ставки

Арахамія заявив, що ініціює питання негайного призупинення членства Арістова у фракції. 

“Запрошую всі документи по відрядженнях та перевіряємо всю інформацію. У разі підтвердження, буду вимагати негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату”, — повідомив Арахамія. 

Нагадаємо, “Слідство.Інфо” повідомило, що заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки нардепа партії «Слуга народу» 48-річного Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви.

Читайте також: Путіна попереджали про бунт Пригожина за 2-3 дні до початку — WP

Раніше повідомлялося, що у британській розвідці пояснили систематичні атаки Росії по півдню України. У розвідці Британії вважають, що оскільки Росія не змогла поновити “зернову угоду”, Кремль відчуває себе менш політично обмеженим і намагається завдати удару по об’єктах в Одесі та півдню України.