В Криму повідомляють про вибухи: окупанти оголосили евакуацію в радіусі 5 км

Зранку в різних районах Криму лунають вибухи. Окупаційна влада півострова оголосила евакуацію населення в радіусі 5 км від вибухів.

Зранку, 24 липня у тимчасово окупованому Криму у різних районах лунають вибухи. Так, у Красногвардійському, Джанкойському, а також у селі Веселе у Красногвардійському районі повідомляють про вибухи, зокрема на аеродромі. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Читайте також: Окупанти шукають в телефонах українську музику — мер Мелітополя

Повідомляється, що окупаційна влада Криму заявила про припинення руху залізницею в Джанкойському районі та автотрасою Джанкой-Сімферополь. 

Так званий окупаційний “голова” Криму Сергій Аксьонов заявив у Telegram, що у небі над Кримом було збито силами ППО і подавлено засобами РЕБ 11 БПЛА противника.

“Сталося влучання в склад боєприпасів у Джанкойському районі. Також уламками БПЛА пошкоджено приватний будинок у Кіровському районі”, — заявив Аксьонов. 

Читайте також: Верховна Рада отримала заяву про звільнення від Ткаченка

Згодом він заявив, що окупаційною владою було ухвалено рішення про евакуацію населення прилеглих сіл у радіусі 5 кілометрів від місця вибухів у Джанкойському районі в пункти тимчасового розміщення. 

Нагадаємо, в ГУР пояснили відсутність точних цифр по полоненим. Москва не інформує Міжнародний комітет Червоного Хреста про факт перебування людини в полоні.