Хороші новини: у ГУР прокоментували затримання Гіркіна

У ГУР прокоментували затримання терориста Ігоря Гіркіна. Це означає те, що “мешканці веж Кремля переходять в активну фазу внутрішнього протистояння”.

Затримання Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) в Росії означає те, що “мешканці веж Кремля переходять в активну фазу внутрішнього протистояння”. Про це повідомив представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону

Читайте також: Росія випустила 7 ракет по обʼєкту інфраструктури Одещини вдень 21 липня

“Пушкін дописався, Гагарін долітався, а Гіркін договорився. Це хороші новини. Там банка з павуками продовжує активно рухатися. Ми можемо бажати успіхів усім учасникам процесу”, — заявив Юсов.

Представник ГУР зазначив, що подібні процеси всередині Кремля раніше відбувалися у більш прихованій формі, але після спроби заколоту засновника ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина ці процеси дедалі більше почали виходити назовні.

Юсов зауважив, що ситуація парадоксальна, адже на Москву йшов і збивав літаки та вертольоти Євген Пригожин, а затримують Ігоря Гіркіна. Саме такою є особливість путінського режиму. 

Читайте також: “Зернова угода”, перевірка ТЦК та фронт: Зеленський провів Ставку

“Значить мешканці веж Кремля переходять в активну фазу внутрішнього протистояння. І тут точно можна сказати, що далі буде”, — додав Юсов.

Раніше повідомлялося, що в Росії затримали терориста Гіркіна. В Росії силовики затримали терориста Ігоря Гіркіна. Про це повідомляють у РосЗМІ та його дружина.