У Дніпрі судитимуть екс-священника УПЦ МП, який розбещував рідних доньок

У Дніпрі судитимуть колишнього священника УПЦ МП, який розбещував власних доньок та створював порнографію.

У Дніпрі судитимуть колишнього священника УПЦ МП, який розбещував власних доньок та створював порнографію. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. 

Читайте також: Через ракетну атаку РФ постраждало консульство Китаю в Одесі

“Розслідуванням встановлено, що священнослужитель після смерті дружини мешкав зі двома малолітніми доньками. Упродовж тривалого часу обвинувачений вчиняв розпусні дії стосовно дівчаток, яким на той момент було 13 та 12 років”, — йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці також встановили факти виготовлення та зберігання файлів порнографічного характеру за участю однієї з дочок.

Священника затримано у квітні 2023 року й наразі він перебуває під вартою. Діти вилучені з небезпечного середовища та тимчасово влаштовані до родини хрещеної матері. 

Читайте також: У Білорусі сталася сутичка між «вагнерівцями» та прикордонниками — ЦНС

Прокурори Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього настоятеля храму за фактами розбещення малолітніх дітей та виготовлення, зберігання дитячої порнографії  без мети збуту (ч. 2 ст. 156, ч. 1, 3 ст. 301-1 КК України).

Нагадаємо, 6 квітня у Дніпрі затримали священника УПЦ МП, який розбещував рідних доньок. Чоловік вчиняв розпусні дії стосовно власних доньок 13 та 15 років.