Нічна атака Шахедів: у Повітряних силах назвали кількість знищених дронів

Українська ППО знищила 16 ударних дронів та 7 розвідувальних БПЛА під час російської атаки, яка тримали з вечора 13 липня до ранку 14 липня.

З вечора 13 липня по 4 ранку 14 липня Росія атакувала Україну 17-ма ударними безпілотниками іранського виробництва “Shahed-136/131” з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ). Про це повідомляють у Повітряних силах ЗСУ.

Читайте також: Окупанти вивезли з Луганщини у липні сотні дітей — ЦНС

“В результаті бойової роботи у південних та східних областях знищено 16 “Шахедів”. Також уночі захисники неба збили один розвідувальний БпЛА, ще шість безпілотників оперативно-тактичного рівня протиповітряна оборона уразила минулої доби”, — повідомили у Повітряних силах.

До знищення ворожих повітряних цілей залучались зенітні ракетні підрозділи, винищувальна авіація, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та протиповітряна оборона інших складових Сил оборони України у зонах відповідальності повітряних командувань “Південь” та “Схід”.

Читайте також: Україна стане членом НАТО — Остін

Нагадаємо, тризуб замість герба СРСР. Апгрейд Батьківщини-матері. На щиті, який здіймає над українською столицею гігантська жіноча фігура, замість герба Радянського Союзу з’явиться тризуб.