Зеленський прибув з візитом до Болгарії

Президент України прибув з візитом до Болгарії. Він проведе переговори з прем’єр-міністром, зустрінеться з президентом країни, а також урядовцями, політиками та журналістами.

Сьогодні, 6 липня президент України Володимир Зеленський прибув з візитом до Болгарії. Це його перший візит до нашої країни з початку війни в Україні. Про це повідомляє телеканал bTV та Володимир Зеленський у Telegram.

Читайте також: Контрнаступ сповільнився, бо західна зброя приходить повільно, — Зеленський

Повідомляється, що Зеленський приземлився в Софії на урядовому літаку о 12:04 після годинного перельоту. Зі столиці Молдови Кишинева він вилетів об 11:06. 

“Софія. Болгарія. Проведу ґрунтовні переговори з Премʼєр-міністром Ніколаєм Денковим, зустрінуся з Президентом Руменом Радевим, урядовцями, парламентарями, політиками, журналістами. Оборонна підтримка, євроатлантична інтеграція України, саміт НАТО, гарантії безпеки та реалізація Формули миру”, — повідомив президент. 

Читайте також: Зеленський показав відео наслідків ракетного удару по Львову

Нагадаємо, у Болгарії підтвердили візит Зеленського. У Болгарії підтвердили візит президента України 6 червня та шкодують через витік цієї інформації.