Прикордонники показали знищення боєприпасів окупанта біля Бахмута

Українські прикордонники успішно відпрацювали тандемом з аеророзвідки та мінометом по позиціях загарбника біля Бахмута.

Українські прикордонники на Бахмутському напрямку знешкодили групу піхоти й склад боєприпасів російсько-окупаційних військ. Разом з живою силою прикордонники також знищили боєприпаси загарбників, які ті накопичували у зруйнованій споруді. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Читайте також: У британській розвідці пояснили цінність знищеного “вагнерівцями” літака Іл-22М армії РФ

Повідомляється, що військові відпрацювати по загарбниках тандемом аеророзвідки та мінометників одного з прикордонних підрозділів.

“Спостереженням з БПЛА охоронці кордонів встановили передній край бойового порядку ворога, місця укриття та переміщення його особового складу. З отриманням достатніх даних для бойової роботи мінометні розрахунки розпочали виконання вогневого завдання зі знищення розвіданих об’єктів опорного пункту ворожих сил”, — повідомляють у ДПСУ.

Завдяки злагодженій роботі бійців, мінометним обстрілом повністю накрито ділянку зосередження противника на цьому напрямку. Як результат трьох окупантів вбито, ще четверо поранено. 

Читайте також: В ОП оцінили загрозу для України після перекидання “вагнерівців” до Білорусі

Крім знищеної живої сили було також підірвано й боєприпаси загарбників, які ті накопичували у зруйнованій споруді. Після вогневого нальоту залишки окупантів відійшли з займаних позицій.

Нагадаємо, літак та 690 окупантів: Генштаб оновив втрати армії РФ на 29 червня. З початку повномасштабного вторгнення до України, втрати Росії у війні становлять 227 780 окупантів.