Окупанти завозять у Маріуполь укріплення і прискорюють вивіз зерна — мерія

Від керівництва порту загарбники усунули зрадника-маріупольця і офіційно призначили росіянина, повідомляє Петро Андрющенко.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що росіяни прискорюють вивіз краденого українського зерна через місцевий порт Маріуполя, а завозять вантажі військового призначення.

Читайте також: Лукашенко розповів, чого чекає від ПВК “Вагнер” у Білорусі

«Росіяни продовжують красти морем наше зерно. Знову Междуреченск зайшов у Маріупольський порт. Знову привіз бетоні укріплення для фортифікаційних споруд і буде вантажитись нашим зерном. Цього разу мають нахабство майже не ховатись. Засоби ідентифікації вимкнено впритул до акваторії порту. Починаємо рахувати, скільки піде цього разу на перезавантаження. Якщо росіянам вдасться досягти терміну в добу/дві, наступне судно вже піде з військовим вантажем. На відміну від попередніх рейсів від порту до порту зайняло всього декілька годин. Недарма від керівництва порту вони прибрали зрадника-маріупольця та офіційно призначили росіянина», — йдеться у повідомленні Андрющенка. 

Раніше Залужний заявив, що ЗСУ готові дати відсіч РФ на півночі. Українські військові не втрачають пильності, ведуть розвідку та постійно працюють над покращенням своїх оборонних спроможностей.