У Генштабі озвучили успіхи на фронті

На напрямках Новодарівка-Приютне, Новоданилівка-Роботине українські війська мали успіх. ЗСУ також ведуть наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Спікер Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив, що Сили оборони України продовжують проведення наступальних операцій на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках. Про це він заявив під час телемарафону.

Читайте також: ЗСУ зачистили західний берег каналу Сіверський Донець-Донбас, — Сирський

«На напрямках Новодарівка-Приютне, Новоданилівка-Роботине мали успіх. Продовжують вогневу поразку артилерією виявлених цілей, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби», — розповів Ковальов.

Він також повідомив, що українські воїни ведуть наступальні дії на Бахмутському напрямку у районах н.п. Оріхово-Василівка, Іванівське, Курдюмівка, Північне.

«Мали успіх. Закріплюються на досягнутих рубежах. Продовжуються важкі бої. Окупанти втрачають живу силу, озброєння та техніку», — заявив він.

Раніше Зеленський відвідав бійців на передовій та вручив нагороди. Згодом президент додав відео, де він спілкується з військовими на одній з заправок на Донеччині.