Помста за Чонгар: російські окупанти вдарили в район Антонівського мосту

В ОК “Південь” розповіли, що російські війська вдарили в районі Антонівського мосту у відповідь на Чонгар.

Російські війська вдарили в районі Антонівського мосту, хоча раніше цього не робили. Ця атака, ймовірно, є помстою за Чонгар. Про це заявила речниця оперативного командування Південь Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону

Читайте також: Росія використовує дельфінів для захисту свого флоту у Севастополі — БР

“За минулу добу ми фіксуємо вже підвищення кількості обстрілів до 91, чого не було кілька діб, поки йшла евакуація, поки вони знаходились на більш віддалених позиціях з урахуванням відкидання аж на 15 км на деяких ділянках. Зараз вони повертаються, починають обстрілювати сильніше, тероризуючи правий берег. Зокрема за ніч застосували тактичну авіацію, в дещо нетиповий спосіб вдарили в район Антонівського мосту там, де вони раніше не бомбардували…Зараз така собі помста за Чонгар», — розповіла Гуменюк.

Вона також додала, що хоч ґрунт після затоплення Херсонщини не всюди дозволяє окупантам повернутися на свої позиції, все ж вони використовують деякі ділянки, у тому числі й приватні двори для розташування вогневих позицій. Так, за минулу добу ворог завдавав мінометних та артилерійських обстрілів по Херсонщині.  

Читайте також: У Маріуполі ліквідовано чотирьох офіцерів армії РФ — мерія

Нагадаємо, у Пентагоні прокоментували удар по мосту в Чонгарі. США не причетні до ударів ЗСУ по Чонгарському мосту, Україна сама обирає цілі для нанесення ударів, зазначили в Пентагоні.