У Сімферополі вибухнула автівка з гауляйтером Запорізької області

У Сімферополі вибухнуло авто гауляйтера окупованої Запорізької області.

У тимчасово окупованому Сімферополі вибухнув автомобіль з окупаційним “помічником віцепрем’єра” Запорізької області Володимир Єпіфанов. В автомобілі знаходилися також його “секретар” та “охоронець”. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza.

Читайте також: РФ переміщує на схід війська після підриву Каховської ГЕС — британська розвідка

Повідомляється, що автопригода сталася на Євпаторійському шосе о четвертій годині ранку. 

Відомо, що Єпіфанов їхав за кермом «Ленд Крузера», коли раптом вибухнув газовий балон, встановлений на машині. Після цього чиновник уже не зміг впоратися з керуванням, і авто зупинилося, лише наїхавши на перешкоду. 

Усі троє чоловіків через вибух дістали 30-відсоткові опіки голови, тулуба і рук (охоронцеві також обпекло ліву ногу), тож після аварії їх госпіталізували. Зараз Єпіфанов і його пасажири перебувають під наглядом лікарів. 

Читайте також: Росія блокує доступ ООН до затоплених територій лівобережжя Херсонщини

Зазначається, що через що саме стався вибух, поки що незрозуміло, проте за словами Єпіфанова, за день до цього газовий балон перевіряли на СТО в Сімферополі. Ймовірно, його власникам тепер варто чекати візиту правоохоронців.

Нагадаємо, українські військові показали відео зі звільненого села П’ятихатки. Українські військові показали відео зі звільненого села П’ятихатки, що у Запорізькій області.