Вдова бізнесмена, яка звинувачує Олега Кіпера у заволодінні 20млн$, на виборах фінансувала найбільшу парламентську партію

Оксана Ксенофонтова, вдова бізнесмена Олександра Ксенофонтова вже вдруге звертається до президента Володимира Зеленського, журналістів та громадськості і закликає втрутитися у ситуацію щодо рейдерського захоплення Житлового комплексу по вул. Саксаганського 80, яке являється майном її покійного чоловіка.

Про це повідомляє «Ділова столиця» з посиланням на друге відеозвернення Оксани Ксенофонтової.

Варто зауважити, з повідомлення Оксани Ксенофонтової стало відомо, що вона з чоловіком, у яких екс-прокурор міста Києва Олег Кіпер намагається відібрати власність на 20 млн доларів США, голосувала за Зеленського в 2019 році та більш того спонсорувала разом з чоловіком партію «Слуга Народу» на виборах. На це жінка опублікувала документ, який підтверджує відповідну сплату.

Окрім цього, журналісти з посиланням на Ксенофонтову, оприлюднили фото докази свавілля можновладців (рейдерське захоплення ЖК по вул. Саксаганського 80 правоохоронцями з тітушками, стеженням, погрозами) і вказала хто з суддів допомагав Кіперу та його партнерам «узаконити» безпрецедентне рішення Мінюсту.

«Як я вже наголошувала, люди Кіпера здійснили тиск на Міністра юстиції, який видав наказ про скасування всіх реєстрацій за адресою: вул. Саксаганського, 80. Це стало підставою у подальшому звернутися до Департаменту архітектури із заявою про присвоєння нової адреси – вул. Саксаганського, 78-80. Таке рішення, його так звану «законність», знов таки під тиском Кіпера, підтвердив суддя Лиськов М.О. Цим він допоміг Кіперу та його партнерам здійснити рейдерство моєї спадщини», — акцентувала увагу Ксенофонтова.

У першому зверненні до президента вдова заявляла, що третій рік потерпає від «злочинності посадовців нашої країни, починаючи з керівників правоохоронних органів, закінчуючи суддями».