Армія РФ чинить відчайдушний опір: Сирський про ситуацію біля Бахмута

Українські військові ведуть наступальні дії, а також займають панівні висоти на Бахмутському напрямку. Російська ж армія чинить відчайдушний опір.

Українські військові ведуть наступальні дії, а також займають панівні висоти, лісосмуги з метою поступового витіснення ворога з підступів до Бахмута. Російська армія ж чинить відчайдушний опір. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський. 

Читайте також: У британській розвідці підтвердили ліквідацію важливого генерала РФ в Україні

Попри наступальні дії українських військ на півдні країни, російська армія продовжує переміщувати окремі найбільш боєздатні частини на Бахмутський напрямок.

Ворог поєднує свої дії з потужним артилерійським вогнем та ударами штурмової і армійської авіації по позиціях українських військ. 

“Разом з тим, ми продовжуємо вести наступальні дії на окремих напрямках, займаючи панівні висоти, лісосмуги з метою поступового витіснення ворога з підступів до Бахмута. Розуміючи це, ворожі підрозділи чинять відчайдушний опір”, — повідомив Сирський.

Читайте також: Президент ПАР прибув до України

Командувач зазначив, що розуміючи це, ворожі підрозділи чинять відчайдушний опір.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що втрати Росії у війні перевищили 218 тисяч. З початку повномасштабного вторгнення втрати Росії становлять 218 500 окупантів.