ЗСУ збили вночі 12 ворожих цілей

Уночі українські бійці знищили три крилаті ракети Калібр і дев’ять іранських ударних дронів Shahed-136/131.

У ніч із 13 на 14 червня російські війська завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе. Українські захисники збили 12 ворожих цілей. Про це повідомляє командування Повітряних Сил ЗСУ.

Читайте також: Росіяни виїжджають з північних районів вглиб Криму або до РФ — партизани

«З акваторії Чорного моря противник завдав удар чотирма крилатими ракетами Калібр у напрямку Одеської області. Три ракети вдалося збити, одна потрапила в цивільний об’єкт. Зі східного узбережжя Азовського моря рашисти атакували 10 іранськими ударними дронами Shahed-136/131 на південний схід. Дев’ять — збито! З Ростовської області окупанти завдали удару шістьма крилатими ракетами повітряного базування Х-22 з чотирьох далеких бомбардувальників Ту-22М3. Удар завдано по Донецькій області. Наслідки уточнюються», — йдеться у повідомленні.

У відомстві повідомили, що всього вночі ЗСУ знищили три крилаті ракети Калібр і дев’ять іранських ударних дронів Shahed-136/131.

Раніше Маляр заявила, що ЗСУ просунулись вперед на декількох напрямках. Російські ж війська роблять усе, щоб утримати вже захоплені ними позиції, активно застосовуючи штурмову та армійську авіацію, ведуть інтенсивний артилерійський вогонь.