В ефірі радіостанцій РФ прозвучало повідомлення ЛСР про звільнення Криму

У повідомленні представник Легіону Свобода Росії заявив про плани звільнити Крим від «банд військового злочинця Путіна».

Щонайменше у чотирьох регіонах РФ у понеділок, 12 червня, по радіо прозвучало звернення бійців Легіону Свобода Росії (ЛСР), в якому йшлося про звільнення Криму від «банд військового злочинця Путіна». Про це повідомляє The Moscow Times.

 

Про «фейкові повідомлення» оголосили в оперштабі Краснодарського краю. Вони прозвучали в ефірі радіостанцій у Єйську, Анапі, Туапсі, а також у Новопокровському, Кущівському, Гулькевичському районах.

 

Про хакерську атаку заявили також в уряді Калінінградської області. Невідомі зламали радіостанцію Європа Плюс та транслювали в ефірі «незаконний контент», йдеться у повідомленні прес-служби.

 

У Туапсе ефір місцевого Першого радіо було перервано близько четвертої години дня. У повідомленні представник організації поділився планами звільнити Крим від «банд військового злочинця Путіна». Він закликав кримчан надати бійцям «максимальне сприяння для боротьби зі злочинним режимом», а також обіцяв знищити «військових злочинців», окрім тих, хто розкається та здасться в полон Легіону. Чоловік додав, що мирні жителі ніколи не були цілями організації.

 

Зазначається, що зі зломами ефіру зіткнулися також жителі Курська та Тюмені, де транслювали те саме повідомлення.