Вночі знищено десять ракет та Шахед — Генштаб

Попередньо, ворог застосував 14 крилатих ракет Х-101/555, та чотири ударних дрони. Ймовірність подальших ударів дуже висока.

Вночі 13 червня РФ завдала чергових ударів по Україні ракетами та дронами, є попадання у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також: Україна отримає ще пʼять систем Patriot — ЗМІ

«Попередньо ворог застосував 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких десять було знищено протиповітряною обороною. Також завдав авіаційний удар чотирма Шахедами, один збитий нашими захисниками», — йдеться в ранковому зведенні.

Повідомляється, що зафіксовано потрапляння до п’ятиповерхової будівлі та інших цивільних об’єктів інфраструктури у Кривому Розі.

«На жаль, є постраждалі у вкрай тяжкому стані. Інформація уточнюється», — додали військові.

У Генштабі повідомили, що минулої доби окупанти застосували дві крилаті ракети морського базування Калібр по житлових будинках на Харківщині. Крім того, противник завдав 31 авіаційного удару і здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню за позиціями ЗСУ та населеними пунктами.

«Зазнала руйнування цивільна інфраструктура. Зокрема, внаслідок обстрілу Білопілля Сумської області та Шевченкового Харківської області знищено житлові приватні будинки. Також російські терористи скинули на місто Оріхів Запорізької області три керовані авіабомби, загинув один цивільний, зруйновано приватні будинки. Внаслідок авіаудару пошкоджено будинок. культури та житлові багатоповерхівки», — уточнили у Генштабі.

Раніше Данілов закликав передати Медведєву гамівну сорочку. Нагадаємо, що колишній президент Дмитро Медведєв регулярно публікує у соціальних мережах імпульсивні заяви щодо України та української влади.