Росіяни знищують Невське на Луганщині

Під час одного з денних обстрілів мінно-вибухової травми і осколкових поранень зазнав один місцевий житель.

У Невському Сватівському районі Луганщини під час ворожого обстрілу поранено чоловіка. Росіяни щодня обстрілюють селище. Про це повідомляє голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

Читайте також: Перед підривом Каховської ГЕС окупанти активно мародерили на Херсонщині — ЦНС

«Вони б’ють по будинках цивільних — росіяни не залишають спроб знищити Невське. Під час одного з денних обстрілів мінно-вибухову травму та осколкові поранення отримав чоловік. Його евакуювали наші військові до лікарні Донецької області. Там постраждалому надали необхідну допомогу. Залишатися в селі вкрай небезпечно» «Тільки за вчора по Невському вдарили щонайменше 15 разів. По Макіївці, Греківці та Новолюбівці — десять. Пошкоджено інфраструктурні об’єкти в населених пунктах і навколо», — пише голова ОВА.

За його інформацією, Невського вдарили з авіації. Крім того, росіяни відкривали вогонь по Новоселівському та Білогорівці.

Раніше Путін і Лукашенко в Сочі обговорили ввезення ядерної зброї до Білорусі. Путін розповів, що на зустрічі будуть обговорюватися «питання безпеки та економічної взаємодії». Говорячи про ситуацію у сфері безпеки Путін охарактеризував її як «стабільну».