Зеленський заявив про «результати» на сході

Президент провів «важливу зустріч» із командувачем Сухопутних військ, командувачем оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» та начальником оперативного управління штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ

На Донеччині тривають активні бої. Українська армія має локальні перемоги. Про це 8 червня заявив президент України у відеозверненні.

Читайте також: Росія та Білорусь знову захотіли переговорів — Лукашенко

За його словами, він постійно знаходиться на зв’язку з командуванням ЗСУ, з усіма генералами, які перебувають у найбільш гарячих точках країни.

«Донеччина — дуже жорстокі бої. Але є результат, і я вдячний усім, хто забезпечує цей результат!  Бахмут — молодці. Крок за кроком. Дякую кожному нашому воїну! Авдіївка, Марʼїнка, увесь схід…

Ситуація на півдні, ситуація після підриву росіянами дамби нашої рідної Каховки — бачимо кожну деталь. Але озвучувати — не сьогодні», — сказав він. 

Раніше Албанія в ООН відповіла Росії щодо Каховської ГЕС. Представник РФ Василь Небензя намагався переконати присутніх, що це Україна нібито підірвала ГЕС, проте посол Албанії його поставив на місце.