Авіація ЗСУ потужно вдарила по російських окупантах

Протягом доби українські бійці уразили п’ять складів боєприпасів, два ЗРК та радіолокаційну станцію росіян.

ЗСУ за добу завдали 23 ударів по зосередженням особового складу та чотири — по зенітно-ракетних комплексах армії РФ. Знищено чотири розвідувальні БПЛА, чотири пункти управління. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Читайте також: Ердоган обговорив Каховську ГЕС із Зеленським та Путіним

«Авіація сил оборони за минулу добу завдала 23 ударів по районах зосередження особового складу і чотири — по зенітно-ракетних комплексах противника. Минулої доби нашими захисниками було знищено чотири ворожі розвідувальні БПЛА», — йдеться в повідомленні.

У Генштабі також заявили, що підрозділи ракетних військ та артилерії за добу вразили чотири пункти управління, дев’ять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, п’ять складів боєприпасів, два зенітно-ракетні комплекси та одну станцію радіолокації противника. Протягом 7 червня між силами оборони України та російськими окупантами сталося 30 бойових зіткнень. Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей.

Повідомляється, що окупанти завдали п’яти ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.

Раніше Данілов заявив, що війська РФ підірвали Каховську ГЕС за вказівкою Путіна. Окупанти підірвали греблю через очікування на український контрнаступ. До того ж, перед підривом вони підняли рівень води на Каховській ГЕС.