Ворог не зменшує наступальну активність на Луганщині — ОВА

Російська піхота і артилерія здійснювала атаки в районах Новоселівського та Білогорівки, успіху не мала.

Наприкінці тижня окупанти не зменшили наступальної активності та здійснили атаки в районах Новоселівського та Білогорівки в Луганській області. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Читайте також: У Держдумі РФ визнали провал «СВО»

«Зазвичай росіяни наприкінці тижня зменшують наступальну активність, але не цього разу. Працювала і їхня піхота, і артилерія. Атакував ворог у районах Новоселівського та Білогорівки. Зусилля окупантів було зупинено вогневою поразкою», — зазначив він.

Також повідомляється, що противник обстрілював Невське та Макіївку, а також завдав авіаудару по Сергіївці. У Рубіжному окупанти змушують фізичних осіб підприємців та стихійних торговців отримувати російські документи.

«У Рубіжному росіяни взялися за паспортизацію стихійних торговців. Погрожують, що без цього документа не дозволять працювати. Аналогічний тиск здійснюється і на фізичних осіб підприємців. Їм необхідно до 30 червня перереєструвати ФОП. Для цього, звичайно, потрібно мати паспорт РФ», — наголосив Лисогор.

Раніше Зеленський заявив, що Україна не втягуватиме НАТО у війну. Під час війни з Росією членство України у НАТО неможливо, констатував Володимир Зеленський.