В Уряді РФ порадили звикати до ударів по Москві

Російські чиновники вважають, що ризики зростають для всіх — і для простих росіян, і для еліт, і це — нова реальність, яку належить усвідомити.

У російському уряді порекомендували росіянам звикати до атак дронів, оскільки війна в Україні затягується. Про це повідомляє The Moscow Times з посиланням на неназваного високопосадовця.

Читайте також: Кадиров пообіцяв помститися за удар БПЛА по Москві

«Думаю, нам доведеться із цим жити досить довго. Конфлікт з Україною затягується. У таких умовах ризики зростають для всіх – і для простих росіян, і для еліт», – сказав чиновник.

Також голова комітету Держдуми РФ з інформаційної політики, інформаційних технологій та зв’язку Олександр Хінштейн заявив, що атака дронів на Мосвку — «нова реальність, яку належить усвідомити».

«Безперечно, диверсійно-терористичні атаки України тільки наростатимуть. І необхідно кардинально посилювати заходи оборони та безпеки, особливо в частині протидії безпілотникам», — заявив він.

Раніше Зеленський назвав умову для посередництва Китаю. Україна цінує зусилля інших країн, але формула миру має бути фундаментальною, пояснив президент.