Білоруські прикордонники запросили українців на борщ: у ДПСУ відповіли

Українські прикордонники відповіли на заклики білоруських прикордонників щодо того, що борщі країн нібито дуже схожі.

Білоруські прикордонники на біля державної межі на Житомирщині увімкнули аудіо запис на якому розповідається про те, як схожі український та білоруський борщ, маючи лише певні відмінності. Українські прикордонники оприлюднили відео з пропагандою яка лунає на кордоні й прокоментували, що білоруський борщ більше схожий на російські щі. Про це повідомляють у ДПСУ.

Читайте також: З’явилося нове відео падіння уламка ракети в Києві

“Новий прєдсєдатєль білоруських прикордонників вирішив, що нагодовані підлеглі – краще, ніж озброєні! Тож поки техніка в боксах, бульбоІПСО всім складом рвануло переписувати рецепт українського борщу на білоруський мотив! Проте, скільки бульби в «щі» не додавай, виходить «союзная похльобка»… Одним словом, гарна спроба, але НІ!”, — йдеться у повідомленні. 

Українські прикордонники заявили, що білоруси помилилися у тому, що білоруський та український борщ мають незначні відмінності. 

“Ваш борщ дуже відрізняється від нашого. Бо нині білоруський борщ радше схожий на РОСІЙСЬКІ ЩІ, навіть якщо ви додаєте туди більше картоплі. Він зовсім не той самий, як це було до моменту, коли для його приготування ви використали ніж, яким встромили у спину українців”, — додали прикордонники. 

Вони зазначили, що прикро мати сусідів, які, говорячи про ідентичність та рідство, а самі тяжіють до рабства, не маючи з українцями нічого спільного. 

Читайте також: Не здатна приховати свої втрати: у Росії будують комплекси для зберігання трупів

“Назавжди закарбуйте собі в пам’яті і у вашій кулінарній книзі, що українці – свободолюбива нація. За свою незалежність ми завжди боремося. Натомість ви на це не здатні і вже багато років знаходитесь у полоні одного тирана та одного бункерного діда. Тож ваше нинішнє картопляне вариво, що за консистенцією подібне до тюремної баланди, аж ніяк не схоже на наш український борщ. Ми не раби, щоб куштувати ваш білоруський борщ. Натомість радимо вам змінити «інгредієнти» і стати вільним народом, а не насильно ув’язненими. А до того – їжте самі, не вдавіться. До себе вас не кличемо і наполегливо радимо залишатися на своїй території. Бо пошкодуєте!”, — додали у ДПСУ.

Нагадаємо, вчора, 30 травня Олександр Лукашенко звільнив керівника прикордонної служби після відео ДПСУ. Лукашенко звільнив керівника прикордонної служби Білорусі після кумедного ролика, який опублікували у ДПСУ.