В ОП відреагували на атаку дронів на Москву

Деякі безпілотники можуть бути розумнішими за певних російських політиків, зазначив Михайло Подоляк.

Атака БПЛА на Москву може бути пов’язана з тим, деякі апарати захотіли повернутися до своїх творців. Про це сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляка в ефірі Breakfast Show.

Читайте також: Відповідь не забариться, — Буданов відреагував на атаки Росії 29 травня

«Дуже важливо зрозуміти. Ви ж знаєте, ми втягуємося в еру штучного інтелекту. Можливо, не всі дрони готові атакувати Україну і хочуть повернутися до своїх творців та відповідним чином поставити запитання: «А навіщо ви нас відправляєте бити по дітях України, по Києву та т.д.?»», — заявив Подоляк.

На його думку, деякі дрони розумніші за певних російських політиків.

Також радник голови ОП виключив можливість поступок України з людьми в Росії, які вважали, що зможуть безкарно руйнувати Україну. Подоляк запевнив, що Росія має відповісти за розв’язану війну, а всі винні не уникнуть покарання.

«Після 15 місяців вони зрозуміли, що у 14-му році вони не будуть? Жодного підписання лінії поділу… Кожен із них відповідатиме в повному обсязі», — запевнив Подоляк.

Раніше Зеленський опублікував відео дітей, які бігли до укриття під звуки вибухів, які лунали під час денної повітряної тривоги 29 травня. Президент подякував всім у світі, хто допомагає захищати людей і наших дітей від російського терору.