Нічний удар по Києву: у КМВА підбили підсумки

Ворог продовжує використовувати тактику ударів у кілька хвиль, з інтервалами між групами дронів, що атакують.

У ніч проти 25 травня війська РФ намагалися вдарити по Києву дронами-каміказдами типу Shahed, але сили ППО знищили всі ворожі повітряні цілі. Про це повідомляє КМВА.

Читайте також: Данілов відреагував на фейк РФ про “поранення” Залужного

«Ворог вкотре довів, що Київ залишається однією з головних його цілей у цій війні. Після найдовшої паузи в травні, війська РФ знову атакували Київ з повітря. Це вже дванадцятий напад на столицю цього місяця. Під час тривоги, що тривала понад три години, противник, за попередніми даними, застосував дрони Shahed», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що противник продовжує використовувати тактику ударів у кілька хвиль, з інтервалами між атакуючими групами дронів. Таким чином, ворожа армія намагається досягти поставленої мети, у тому числі виснажити нашу ППО.

При цьому всі виявлені повітряні цілі, що рухалися у напрямку Києва, були знищені силами ППО, ударів по Києву не допущені, наголосили у КМВА.

Раніше Резніков вперше підтвердив, що ЗСУ застосовують ракети Storm Shadow. Про це він повідомив на спільному брифінгу з британським колегою Беном Воллесом, який прибув до України.