У Міноборони РФ визнали атаку на розвідувальний корабель “Іван Хурс”

У Міністерстві оборони Росії заявили, що розвідувальний корабель “Іван Хурс” атакували три надводні безпілотники.

Розвідувальний корабель “Іван Хурс” нібито був атакований сьогодні трьома надводними безпілотниками. У Міністерстві оборони РФ заявили, що екіпаж корабля “успішно відбив атаку” надводних безпілотників у районі протоки Босфор. Про це повідомив офіційний представник Міноборони РФ генерал-лейтенант Ігор Конашенков. Про це повідомляє російський ТАСС.

Читайте також: Резніков вперше підтвердив, що ЗСУ застосовують ракети Storm Shadow

“Сьогодні о 5 годині 30 хвилин Збройними силами України здійснено безуспішну спробу атакувати трьома безпілотними швидкохідними катерами корабель «Іван Хурс» Чорноморського флоту”, — йдеться у повідомленні. 

У Міноборони РФ заявили, що нібито усі катери противника було знищено вогнем зі штатного озброєння російського корабля за 140 км на північний схід від протоки Босфор.

Читайте також: Посол у ФРН показав танки Leopard 1, які отримає армія України

У російський ЗМІ також з’явилося відео нібито знищення «українського катера». На відео видно лише одне судно, хоча у Міноборони РФ попередньо заявили про три безпілотники. 

Нагадаємо, у ЗМІ повідомляли, що розвідувальний корабель РФ “Іван Хурс” атакували морські дрони. У російських ЗМІ повідомляють про атаку дронами унікального для російського флоту розвідувального корабля “Іван Хурс”.