Окупаційна влада Криму «націоналізувала» квартиру Зеленських

«Влада» Криму вирішила «націоналізувати» квартиру в Ялті, що належить першій леді України Олені Зеленській.

У тимчасово окупованому Криму окупаційна влада вирішила «націоналізувати» квартиру сім’ї президента України Володимира Зеленського, яка знаходиться в Ялті. Про це повідомляють росЗМІ.

Читайте також: У Кремлі «глибоко стурбовані» ситуацією у Бєлгородській області

Повідомляється, що також було надано майно та інших осіб, у тому числі 57 об’єктів власності, що належать громадянам України.

«Рішенням «держради» Криму «націоналізовано», зокрема, виноробне підприємство Алеф-Віналь-Крим, що належало Вадиму Єрмолаєву, торгові площі Скай плаза в Ялті, бенефіціаром яких є колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, сільгосппідприємство в Ленінському районі пов’язана з оточенням Арсена Авакова та інші активи», — йдеться в повідомленні.

Також окупанти «націоналізували» будівлю Меджлісу кримсько-татарського народу в Сімферополі.

У свою чергу так званий «голова» Криму Сергій Аксьонов у своєму Telegram-каналі написав, що РФ «націоналізувала» квартиру дружини президента України Олени Зеленського в Ялті.

Раніше Подоляк заявив, що у Кремлі нарешті сформулювали мету “СВО”. Він зазначив, що російському режиму саме час замислитися над обʼєктивністю, адже чим раніше РФ залишить всі території України, тим менш грандіозною катастрофою в Росії все закінчиться у фіналі.