На Ставці обговорили перехід ЗСУ на нові літаки

Мова йде про нову організаційну структуру, навчання пілотів та персоналу, інфраструктуру та матеріально-технічне забезпечення.

Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, де було обговорено концепцію розвитку військової авіації. Про це він повідомив у Telegram.

Читайте також: У Кремлі «глибоко стурбовані» ситуацією у Бєлгородській області

«Почали роботу над всеохопною концепцією розвитку нашої авіації з урахуванням переходу на нові типи літаків. Нова організаційна структура, навчання пілотів та персоналу, необхідна інфраструктура, матеріально-технічне забезпечення тощо», – написав глава держави.

За словами Зеленського, про оперативну ситуацію на фронті доповіли головком ЗСУ, керівництво розвідки, командувачі угруповань військ Хортиця та Таврія.

«Від Міноборони почули про стан забезпечення боєприпасами передових підрозділів та резервів. Проаналізували наявні й потенційні контракти на постачання та динаміку нарощування власного виробництва», – додав президент.

Раніше Подоляк заявив, що у Кремлі нарешті сформулювали мету “СВО”. Він зазначив, що російському режиму саме час замислитися над обʼєктивністю, адже чим раніше РФ залишить всі території України, тим менш грандіозною катастрофою в Росії все закінчиться у фіналі.