Атака на Дніпропетровщину: зафіксовано «прильоти», є поранені

Постраждали вісім мирних жителів, пошкоджені будинки, автомобілі, адмінбудівлі. Сталося кілька пожеж.

Вночі 22 травня сили Повітряного командування Схід збили над Дніпропетровською областю 15 безпілотників та чотири крилаті ракети, але при цьому зафіксовано «прильоти» і є поранені. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Читайте також: Зеленський підбив підсумки закордонних зустрічей

«У Дніпровському районі через ракетний удар поранено 27-річного чоловіка. Він у лікарні в стані середньої тяжкості. Пошкоджено кілька будівель рятувального підрозділу. Виникли дві пожежі, які вже загасили. Знищено понад десять вантажних і легкових авто, стільки ж одиниць спецтехніки — пошкоджено. Побито і 25 приватних машин та 2 автобуси», — уточнив він.

Також повідомляється, що ворог потрапив приватним підприємством у Дніпрі, там пошкоджено три будівлі.

«В Іларіонівській громаді Синельниківського району впав БПЛА. Виявили там і уламки ракети. Постраждали семеро людей. Жінки 52 і 70 років — у лікарні. Зачепило три приватні будинки та дев’ять багатоквартирних. А ще — дитсадок, магазини та адмінбудинки. Розбито шість авто», – зазначив голова регіону.

Раніше Зеленський заявив, що ми перемагаємо Росію навіть коли вона має більше зброї. Президент України назвав Росію слабкою й заявив, що її агресивність походить не від сили, а від усвідомлення того, що час імперій закінчився.