Вагнерівці гвалтують та грабують людей на окупованих територіях — ЦНС

На окупованих територіях України вагнерівці грабують та гвалтують місцеве населення. Так звані російські правоохоронці не можуть справитися з найманцями Пригожина.

На тимчасово окупованих територіях зростає кількість злочинів скоєних представниками ПВК “Вагнер”. Вагнерівці викрадають майно, гвалтують місцевих та пиячать. Про це повідомляють у Центрі національного спротиву. 

Читайте також: У небі над Кремлем помітили український прапор: фото

Відомо, що окупанти продовжують тероризувати цивільне населення на окупованих територіях. Вони викрадають автівки, гвалтують місцевих та влаштовують п’яні дебоші. 

Так звані російської правоохоронці не можуть справитися з найманцями, які їм не підконтрольні. Ні завезена з території Росії прокуратура, ні нацгвардійці не мають впливу на вагнерівців. 

“Зростання злочинів збоку найманців пов’язана із загостренням конфлікту між Шойгу та Пригожиним. Останній намагається дестабілізувати ситуацію в регіонах, аби підірвати довіру кремля до Шойгу”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: До зими хочемо завершити війну: Данілов

Нагадаємо, Росія вдарила артилерією по багатоповерхівці у Херсоні. Вдень Росія з артилерії обстріляла багатоповерхівку у місті Херсон.