“Перемога буде нашою”: Буданов звернувся до українців у День пам’яті та примирення

Начальник ГУР МО звернувся до українців у День пам’яті та примирення та заявив, що перемогу у війні буде за Україною.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов звернувся до українців з нагоди Дня пам’яті та примирення. У своїй промові він запевнив, що перемога у війні буде за Україною, а всі воєнні злочини Росії будуть покарані. Про це повідомляють у ГУР МО.

Читайте також: РФ випустила по Херсонщині понад 280 снарядів, є поранені

Буданов нагадав, що 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, вшановуючи подвиг Українського народу, його визначний внесок у перемогу антигітлерівської коаліції, висловлюють повагу і вдячність усім борцям проти нацизму.

“Україна, на жаль, знову є епіцентром протистояння агресору. Нині ми ціною своїх життів боронимо не лише себе, а й увесь світ”, — заявив Буданов. 

За словами Буданова, розв’язуючи війну росіяни бачили свій імперський проєкт як кінець “української історії”. 

“Але вони зіткнулися з безпрецедентною мужністю, самовідданістю й професіоналізмом наших героїв на полі бою, залізною витримкою, компетентністю та рішучістю командирів, а головне – тотальним, всеохоплюючим спротивом усього Українського народу. Ми стоїмо міцно, боремося й живемо! Перемога буде нашою!”, — додав Буданов. 

Читайте також: У поліції показали наслідки атаки дронами РФ на Київщині

Він зауважив, що Україна помститься за кожен воєнний злочин, який заподіяла Росія українському народові. 

Нагадаємо, замість Дня перемоги на 9 травня: Зеленський підписав указ про нове свято. Президент України підписав указ про святкування Дня Європи в Україні 9 травня.