До Путіна на парад 9 травня приїдуть іноземні лідери: що відомо

Президент РФ запросив на парад у Москві двох президентів та прем’єр міністра.

На парад 9 травня у Москві президент Росії Володимир Путін запросив президента Казахстану,  Таджикистану, а також прем’єр-міністра Вірменії. Зазначається, що лідери нібито приїдуть до Путіна із “робочим візитом” та відвідають парад у Москві. Про це повідомляють у російських РИА Новости, а також пресслужбах лідерів країн. 

Читайте також: Повітряні атаки та забезпечення боєприпасами: Зеленський провів Ставку

Повідомляється, що на парад до Путіна поїде президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв. Про поїздку з “робочим візитом” у соцмережах повідомив прессекретар президента Руслан Желдибай.

Президент Таджикистану Емомалі Рахмон також візьме участь у параді в Москві. Про це повідомляє його пресслужба. 

“8 травня Засновник миру і національної єдності — Лідер нації, Президент Республіки Таджикистан шановний Емомалі Рахмон на запрошення Президента Російської Федерації шановного Володимира Путіна з робочим візитом відбув до Москви”, — йдеться у повідомленні. 

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян на запрошення президента РФ також з “робочим візитом” відвідає Москву. Про це повідомляє його пресслужба. 

Читайте також: Удар Росії повністю знищив склад Червоного Хреста в Одеській області

“Прем’єр-міністр візьме участь у майбутніх 9 травня заходах, присвячених Перемозі у Великій Вітчизняній війні”, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, Кремль відреагував на готовність ГУР знищувати росіян. У Москві з нетерпінням очікують засудження слів Кирила Буданова від європейських столиць, а особливо від Вашингтона, пояснив Дмитро Пєсков.