Реклама Гід по навушникам: види та правильний вибір

Найпопулярнішим гаджетом є навушники. Популярність навушників з кожним роком зростає. І це не дивно. На сьогоднішній день різноманітність товару у магазинах дозволяє купити навушники для будь-яких запитів та будь-якої цінової політики. Наша стаття допоможе розібратися у різноманітності навушників, що допоможе вам зробити правильний вибір під час їх покупки.

Конструкція навушників

Не дивлячись на різноманітність навушників, по конструкції вони всі діляться на 4 види:

  1. Повнорозмірні (моніторні). Мають великі амбушюри, повністю закривають вуха, забезпечують повну ізоляцію зовнішніх шумів. Підходять для ігор, переглядів фільмів, прослуховування або створення музики.
  2. Накладні. Не повністю закривають вухо, щільно прилягають до голови. Не бажані у використанні довше 2-4 годин, оскільки через сильне прилягання до голови можуть давати головний біль.
  3. Внутрішньоканальні (вакуумні). Пристрій вкладається в слуховий канал, забезпечує хорошу чіткість звуку, має силіконові амбушури.
  4. Вкладиші. Вкладаються у вушну раковину, не ізолюють від зовнішніх шумів.

Спосіб підключення

Спосіб підключення навушників відіграють важливу роль, адже саме від нього залежить ваш комфорт користування аксесуаром. Існує 2 способи передачі сигналу:

  • Через провід;
  • Без дроту: через Bluetooth, Wi-Fi і т.д.

Деякі вважають, що дротові моделі передають звук якісніше, але все залежить від якості пристроїв.

Прес-служба

Прес-служба

Вибір навушників

Для того, щоб навушники доставили вам максимальну зручність під час носіння, і ви отримали задоволення від їх звучання, слід зробити правильний вибір.

Для використання вдома або в офісі слід купувати повнорозмірні навушники, які повністю закриватимуть вухо і забезпечуватимуть повноцінну шумоізоляцію.

Для вулиці краще доглянути аксесуари відкритого типу, які не пригнічують зовнішні шуми.

Для тих, хто любить займатися спортом разом із музикою, чудовим варіантом стануть внутрішньоканальні навушники. Ще краще зробити тренування зможуть лише бездротові внутрішньоканальні навушники, оскільки тренуванням не заважатиме провід.

Для любителів подорожувати чудово підійдуть будь-які навушники з активним шумозаглушенням.

Геймери високо оцінюють повнорозмірні навушники з вбудованим мікрофоном. Для великих відчуттів під час ігор рекомендуємо придивитися до моделей, які мають технологію об’ємного звуку.