На Миколаївщині виявили тіла людей, яких вбили окупанти

У Снігурівці виявлено тіла 63-річної жінки та 42-річного чоловіка, а також рештки тіл невпізнаних осіб.

На звільненій території Миколаївщини правоохоронці виявили тіла та рештки тіл осіб, вбитих окупантами. Про це повідомляють у Миколаївській обласній прокуратурі. 

Читайте також: У Маріуполі на “Азовсталі” пролунав потужний вибух: відео

“Прокурорами спільно зі слідчими та криміналістами ГУНП в області під час чергового огляду місцевості та фіксування воєнних злочинів окупантів стосовно цивільного населення у місті Снігурівка Баштанського району виявлено тіла 63-річної жінки та  42- річного чоловіка, а також  рештки тіл неопізнаних осіб, що загинули під час тимчасової окупації міста підрозділами збройних сил РФ”, — йдеться у повідомленні. 

Додається, що тіла та рештки тіл направлено до Миколаївського обласного бюро судово-медичної експертизи для дослідження. Наразі вживаються заходи зі встановлення обставин, свідків та очевидців скоєння злочину.

Читайте також: РФ може переступити «червону межу» запасу ракет — Гуменюк

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, армія РФ уночі вдарила ракетами по Краматорську. Наслідки руйнувань у місті з’ясовуються. Наразі відомо, що обійшлося без жертв та постраждалих.