Окупанти бояться залишати Запорізьку АЕС: їжу та воду їм привозять на станцію

Псевдокерівництво окупованої загарбниками Запорізької атомної електростанції масово проситься у «відпустку» у російського керівництва. Окупанти хочуть «відпочити» ближче до Керченської протоки, таким способом шукаючи шляхи для евакуації.

Про це повідомляє «Енергоатом».

Через нестачу персоналу «керівників» середньої ланки на «відпочинок» не пускають. А ось головний колаборант станції Юрій Черничук ще 1 травня поїхав до анексованого росіянами Криму.

Решта колаборантів,
які хочуть виїхати на півострів, намагаються знайти собі заміну серед
співробітників Запорізької атомної станції.

На станції поки що перебувають представники «Росатому». Повідомляє телеграм-канал «Енергодар». Проте вони бояться залишати територію Запорізької АЕС. Їжу та напої привозять їм прямо туди.

«Не залишаючи Запорізьку АЕС окупанти відсвяткували й «мир, працю, травень». По-сучасному – із видовищами: до стандартного продовольчого «набору» замовили ще й «дівчат», — повідомляє місцевий телеграм-канал.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» останнім часом значно збільшилася кількість техніки, зброї та живої сили ворога як у самому тимчасово окупованому Енергодарі, так і на території Запорізької АЕС. Тим часом колаборанти та родини військових виїжджають із міста.

Донедавна ворог мінував виключно периметр атомної станції, узбережжя Каховського водосховища з боку Енергодару й територію поблизу міста. Нині вони мінують та зводять фортифікаційні споруди у самому місті та на периметрі атомної станції. Також російські окупанти встановили додатковий паркан біля Запорізької АЕС. Минулого тижня поряд з окупованою Запорізькою АЕС вдруге вибухнула міна.

На дахах реакторів Запорізької АЕС окупанти встановили бойові позиції.

Колаборантів та працівників «Росатому» на станції попередили про примусову евакуацію, яка може
початися незабаром.

Судитимуть «заступника начальника» охорони захопленої росіянами Запорізької АЕС.


Читайте також:

«Директору» Запорізької АЕС повідомлено про підозру: йому загрожує довічне ув’язнення.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!