Армія РФ вночі вдарила ракетами по Краматорську

В результаті атаки у місті поранено одного цивільного та пошкоджена школа. Також через обстріл постраждав житель Сіверська.

Вночі 2 травня армія РФ завдала ракетного удару по Краматорську на Донеччині, також двом масованим артобстрілам зазнала Авдіївка. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Читайте також: Резніков попросив Японію надати обладнання для глушіння дронів РФ

Повідомляється, що у Краматорську окупанти поранили одного мирного мешканця та пошкодили школу. У Авдіївці російські снаряди впали на трьох вулицях. Крім того, тричі зазнавали обстрілів Курахове – там пошкоджено сільгосппідприємство. Також постраждали від ворожого вогню чотири будинки у Васюківці та один – у Торецькій громаді.

«У Сіверську поранено людину, пошкоджено багатоповерхівку та два приватні будинки. Шість разів росіяни обстріляли Лиманську громаду — без жертв і руйнувань. Всього за добу окупанти поранили двох жителів Донбасу», — підкреслив Кириленко.

Раніше Зеленський провів переговори з прем’єром Нової Зеландії. Україна розраховує на подальшу співпрацю з Новою Зеландією в оборонній та гуманітарній сферах, зазначив президент.